«

»

Jul 12 2017

Skriv ut detta Inlägg

Sofie Gabrielsson: ”Hur kan man påverka konsumenter att konsumera hälsosammare livsmedel, utan att använda informativa kampanjer om hälsa?”

Under juli och augusti bjuder Kost & Näring tillsammans med Institutionen för kostvetenskap vid Uppsala universitet på sommarläsning i form av populärvetenskapliga artiklar om aktuell forskning inom offentliga måltider. De sammanlagt 18 artiklarna – en per vardag med start onsdagen den 12 juli – är skrivna av studenter på kursen ”Måltidsservice” och publiceras oredigerade.

Sofie Gabrielsson

”Hur kan man påverka konsumenter att konsumera hälsosammare livsmedel, utan att använda informativa kampanjer om hälsa?”

Klicka här för att komma till artikeln i PDF-format.

Permalänk till denna artikel: http://www.kostochnaring.se/sommarlasning-2017/sofie-gabrielsson-hur-kan-man-paverka-konsumenter-att-konsumera-halsosammare-livsmedel-utan-att-anvanda-informativa-kampanjer-om-halsa