«

»

Sep 12 2017

Skriv ut detta Inlägg

Måltiden en del av vården 28/11 – nu presenteras programmet

Medverkar i dagen. Fr.v. Annika Wesslén, konsult inom mat, hälsa och trender; Monica Pehrsson, utredare vid avdelningen för kunskapsstyrning för hälso- och sjukvården, Socialstyrelsen; Anna-Karin Quetel, nutritionist vid Livsmedelsverkets nationella kompetenscentrum; Anja Saletti, medicine doktor och leg. dietist vid Uppsala universitet; Clas Lundgren, chefläkare Landstinget Värmland; Kaisa Bjuresäter, lektor i omvårdnad vid Karlstads universitet och dagens moderatorer, Kost & Närings Elinor Yifter Lindrgren, fokusgrupp Sjukhus och Marianne Backrud-Hagberg, ordförande.

Måltiden en del av vården, heldagsseminarium 28 november

Nu presenteras programmet

På vilka håll finns de organisatoriska hindren i verksamheterna? Var i vårdkedjan får kompetenssatsningar störst effekt? Och vilka åtgärder bör sättas in i kampen mot undernäring?

Nu släpps programmet till Kost & Närings och föreningens fokusgrupp Sjukhus heldagsseminarium om de offentliga måltiderna inom vården.

Dagen, som hålls i Stockholm den 28 november, vänder sig alla med ledningsfunktion inom vårdens olika delar; från avdelningschefer till ansvariga inom måltidsverksamheterna och personer på stabsnivå inom landsting och kommuner.

Klicka här för att komma direkt till program, anmälan och praktisk information kring dagen!

Permalänk till denna artikel: http://www.kostochnaring.se/nyhet/maltiden-en-del-av-varden-2811-nu-presenteras-programmet