«

»

Aug 23 2017

Skriv ut detta Inlägg

Hållbarhetstider kontra matsvinn – och ekonomi

Upphandlingsmyndighetens Eva Edin (längst t.v.) och Monica Sihlén hör tillsammans med Eva Sundberg och Ingela Dahlin, Livsmedelsverket, till de medverkande under seminariedagarna.

Inbjudan till seminariedagar om livsmedelsupphandling, 19-20-21 september

Samling för bättre livsmedelsupphandling

Hållbarhetstider, matsvinn, ekonomi – och en uppmaning om att våga fråga på svenskt och närproducerat.

Det är något ur innehållet i Kost & Närings seminarieturné kring de mest aktuella utmaningarna inom livsmedelsupphandlingen, som i slutet av september gör stopp i Malmö (19/9), Stockholm (20/9) och Kramfors (21/9).

Klicka här för att komma direkt till program, praktisk information och anmälan!  

Permalänk till denna artikel: http://www.kostochnaring.se/nyhet/livsmedelsupphandling-september-nu-slapps-programmet