«

»

Mar 18 2016

Skriv ut detta Inlägg

Kostdagarna 2016 – här finns presentationerna

IMG_2141

Med nyfikenhet, ödmjukhet och en stor portion humor lotsade årets moderatorer Anna Buckhöj och Paul Svensson det rekordstora antalet deltagare – över 300 – genom det digra Kostdagarnaprogrammet.

Kostdagarna 2016 – här hittar du talarpresentationerna

Årets upplaga av Kost & Närings Kostdagarna, de femte i ordningen sedan starten 2012, avslutades på fredagen. Här hittar du talarpresentationerna som åhörarkopior i PDF-format.

STORA SCENEN TORSDAG

Biff eller bladsallad? Om kvinnligt och manligt inom måltiden
Nicklas Neuman, doktorand och forskare, Institutionen för kostvetenskap, Uppsala universitet.

Aldrig nöjd?!? Om missnöje som motor för kvalitetsutveckling
Marcus Danielsson, vice vd Chalmers Konferens & Restauranger, med ansvar för frågor rörande kvalitet, försäljning, organisation och utveckling.

Identitet, stolthet, mångfald – den regionala maten som kulturbärare
Martin Ragnar, ingenjör och forskare som skrivit flera böcker om den svenska maten och måltidskulturen.

STORA SCENEN FREDAG

Facing the challenge of a healthier Europe – the role of food service dietitians
Anne de Looy, ordförande i europeiska dietist- och kostchefsnätverket EFAD och professor vid brittiska University of Plymouth, om den nyligen antagna EuDAP, European Dietetic Action Plan.

Innovativt ledarskap – en framstegsstrategi
Christina Forsberg, tf generaldirektör vid CSN och Årets Chef 2015, tillsammans med AnnCharlotte Bretan, ledarskapsutvecklare vid Ledarna med specialisering på olika typer av samtal.

Från insikt till handling – så fortsätter framstegsresan
Summering, reflektion och diskussion under ledning av Anna Buckhöj – som också bidrar med perspektiv på det lösningsfokuserade ledarskapet.

Permalänk till denna artikel: http://www.kostochnaring.se/nyhet/kostdagarna-2016-har-hittar-du-presentationerna