Skriv ut detta Sida

Hållbarhetsseminarier feb-mars 2016

Seminarier om hållbarhet inleder 2016

Skärmklipp 2015-09-09 12.50.37

Under sportlovsveckorna i februari-mars 2016 bjuder Kost & Näring tillsammans med Lantmännen Cerealia in till seminariedagen ”Att lägga ett hållbart livsmedelspussel i storkök”. Dagen arrangeras vid fyra tillfällen, på lika många orter.

Har vi rätt förutsättningar och alla pusselbitar som behövs för att göra klimatmedvetna val av livsmedelsråvaror i storkök? Hur klimatsmart är min verksamhet? Är ekologiskt hela lösningen?

Det är några av frågeställningarna under seminariedagen, som vänder sig till kost- och måltidschefer och upphandlare över hela landet. Deltagandet är kostnadsfritt.

Här arrangeras seminariet

Klicka på ”din” ort här nedanför för att ta del av det kompletta programmet för dagen. (Öppnas i nytt fönster som PDF.)

*** Vägbeskrivning Stockholm/Huddinge, 1 mars ***

Kollektivtrafik från T-centralen:
Ta pendeltåg 36 mot Södertälje C kl 9.01 från T-centralen, som ankommer Huddinge station kl 9.17. Byt till Buss 172 mot Skarpnäck kl 9.22 från Huddinge station, ankomst hållplats Huddinge gymnasium kl 9.26. För fler avgångstider, se www.sl.se.

Med bil:
Från E4/E20, sväng av vid avfart 147 – Haninge/ Huddinge/ Flemingsberg och ta Väg 259 mot Huddinge. För exakt vägbeskrivning med bil se www.eniro.se, destination Huddinge gymnasium.

Anmälan

Anmälan sker via mail till: cerealiafoodservice@lantmannen.com. Ange namn, roll och arbetsplats tillsammans med seminarieort och dag, samt om du har någon matallergi. Seminariet är kostnadsfritt. Anmäl dig snarast, max 10 deltagare per arbetsgivare. Antalet platser är begränsat. Observera att sista anmälningsdag varierar beroende på ort, se respektive inbjudan för exakt datum.

Varmt välkommen!

Permalänk till denna artikel: http://www.kostochnaring.se/hallbarhetsseminarier-feb-mars-2016