↑ Tillbaka till Aktuellt

Skriv ut detta Sida

Jobbannonser

Jobbannonser

Här hittar du aktuella och tidigare jobbannonser från måltidsorganisationer över hela Sverige.
Är din organisation intresserad av att synas med er jobbannons här på kostochnaring.se och i föreningens Facebookgrupp? Skicka ett kort mail till oss så återkommer vi omgående.

Aktuella jobbannonser:Verksamhetsutvecklare till Måltidsservice

Som verksamhetsutvecklare ingår du i ledningslaget för Måltidsservice där vi tillsammans arbetar för de bästa lösningarna. En viktig arbetsuppgift är att utveckla och förvalta kostfrågorna i kommunen tillsammans med kollegor och verksamhetschef.

Måltidsservice är en ny verksamhet inom Nyköpings kommun som under många år varit en upphandlad tjänst, men som nu ska byggas upp för att drivas i egen regi. Därmed kommer du få stora möjligheter att vara med och bygga upp och utveckla måltidsverksamheten från grunden. Vår ambition är att skapa Sveriges bästa Måltidsservice för matgäster och medarbetare. En viktig arbetsuppgift kommer att vara upphandlingsfrågor inom kost, där du är den som ställer upp kvalitetskrav och hanterar uppföljning. Kommunen har höga ambitioner gällande inköp av livsmedel och du omsätter dem i praktiken. I tjänsten ingår också att arbeta fram riktlinjer och rutiner exempelvis för specialkost.

Klicka här för att läsa mer om tjänsten och ansöka direkt!

Sista ansökningsdag är 2018-11-22.Kostchef till Måltidsenheten Köpings kommun

Är du vår nya kostchef? Vi på Måltidsenheten ansvarar för måltider inom skola och förskola och levererar även mat till vård och omsorg samt LSS-boenden inom Köpings kommun.

Vi växer och kommer att få fler kök, medarbetare och servicehus i vår organisation. Idag bedriver vi verksamhet på 29 kök och har cirka 90 medarbetare. Som kostchef ingår du i ledningsgruppen som består av en måltidschef och 4 kostchefer. Vi söker dig som vill vara med på vår resa och bidra, utmana, och tillsammans med oss, utveckla framtidens offentliga gastronomiska kök. Vill du vara med och växa med oss?

Klicka här för att läsa mer om tjänsten och ansöka direkt!

Sista ansökningsdag är 2018-11-25.


Tidigare jobbannonser:


2018-09-11

Nyköpings kommun söker enhetschefer till måltidsservice

Måltidsservice i Nyköpings kommun är en ny verksamhet som under många år varit en upphandlad tjänst, men som nu ska byggas upp och drivas i egen regi. Vi söker nu två enhetschefer som kommer att ansvara för måltidsverksamheten för skola, förskola och äldreomsorg, inom ett geografiskt område.

Du kommer att ha både personal och arbetsledaransvar för kökspersonal vid samtliga tillagnings- och mottagningskök. Budget- och uppföljningsansvar för resultatenhet ingår.

Som enhetschef ingår du i ledningsgruppen för Måltidsservice där vi tillsammans arbetar för de bästa lösningarna. En viktig arbetsuppgift är att utveckla kostfrågorna i kommunen tillsammans med kollegor och verksamhetschef. Du kommer därmed att få stora möjligheter att vara med och bygga upp samt utveckla måltidsverksamheten från grunden. Vår ambition är att skapa Sveriges bästa Måltidsservice för matgäster och medarbetare.

Klicka här för att läsa mer om tjänsten och ansöka direkt!

Sista ansökningsdag är 2018-09-26.


2018-07-03

Karlskrona kommun söker enhetschef till kostavdelningen

Drivs du av en önskan och vilja att tillsammans med medarbetare få leverera den bästa offentliga måltiden i Sverige? Vill du arbeta som ledare för en måltidsverksamhet där fokus ligger på kvalitet, utveckling och glädje både för gäster och medarbetare? Då är detta ett jobb för dig!

I rollen som enhetschef ansvarar du för 1 av 5 kostområden. Du arbetar under avdelningschefen för kosten där du bland annat ansvarar för ett kostområde i nära samarbete med övriga enhetschefer. På kostavdelningen arbetar idag cirka 210 medarbetare i 63 kök, som är spridda över kommunen. Vi tillagar och serverar 11 000 måltider per dag.

Vi söker dig som är en engagerad ledare, som kan inspirera och skapa arbetsglädje. Som person är du trygg och tydlig i din ledarroll.

Klicka här för att läsa mer om tjänsten och ansöka direkt!

Sista ansökningsdag är 2018-09-02.


2018-04-27

Lessebo kommun söker måltidschef

Är du en drivande ledare med erfarenhet av förändringsarbete? Vi söker dig som vill leda en måltidsorganisation i utveckling!

Lessebo kommuns måltidsverksamhet består av fyra tillagningskök och 14 mottagningskök fördelat på kommunens fyra orter. Vi har ett 40-tal medarbetare som tillagar c:a 1 800 lunchportioner en vanlig vardag till våra kunder inom förskola, skola och omsorg. Som måltidschef har du ansvar för verksamheten i sin helhet. Du arbetar utifrån en helhetssyn med kunder och gäster i fokus och förväntas utveckla verksamheten för ökad kvalitet och förbättrad arbetsmiljö. Du är trygg i ditt uppdrag, vågar ta initiativ och testa nya vägar, samtidigt som du står för fattade beslut.

Klicka här för att läsa mer om tjänsten och ansöka direkt!

Sista ansökningsdag är 2018-05-06.


2018-04-24

Örebro kommun söker kostchef

Vill du vara med och arbeta i en ny måltidsorganisation i Örebro kommun? Vi förbereder nu för en ny samlad måltidsorganisation som ger oss möjlighet att ta vara på all kompetens som finns i våra kök.

Som kostchef har du verksamhets-, ekonomi-, personal- och arbetsmiljöansvar för flera olika kök i ett område. Du kommer ingå i en ledningsgrupp med måltidschef, kostchefer och måltidsstrateg och du har måltidschef som närmaste chef. Vi jobbar mot högt ställda politiska mål för hållbara måltider och våra kök är KRAV-certifierade. Vi söker dig som är en engagerad ledare, som kan inspirera och skapa arbetsglädje.

Klicka här för att läsa mer om tjänsten och ansöka direkt!

Sista ansökningsdag är 2018-05-07.


2018-04-23

Sundsvalls Mat & Måltider söker sektionschef

Sundsvalls Mat & Måltider står för den offentliga gastronomin i Sundsvalls kommun. Vi brinner för våra måltider till barn, ungdomar och seniorer. Nu söker vi två sektionschefer som tillsammans med vårt team vill fortsätta utveckla kommunens måltidsverksamhet.

En av tjänsterna är en tillsvidareanställning och den andra är ett föräldravikariat. Ditt uppdrag är att leda, planera och utveckla måltidsverksamheten inom ditt område. Du ansvarar för personal, arbetsmiljö, ekonomi och kvalitetssäkring. Som sektionschef hos oss kommer du att leda och utveckla 3-5 kök som finns inom Sundsvalls kommun.

Klicka här för att läsa mer om tjänsten och ansöka direkt!

Sista ansökningsdag är 2018-04-29.


2018-04-10

Processägare kost och måltid

Landstinget Dalarna söker en processägare för kost och måltid. Vi söker dig som vill vara en del av vår förändringsprocess, som med prestigelöshet, vilja och mod leder Landstingsservice in i framtiden.

Du kommer ingå i en FM-enhet vars uppgift är att med ett förvaltningsövergripande fokus koordinera och utveckla Landstingsservice servicetjänster, i syfte att främja kärnverksamheten och den totala koncernnyttan. Inom FM-enheten finns ett antal processägare för Landstingsservice huvudprocesser. Din uppgift är att aktivt leda, styra och systematiskt utveckla processen så att de strategiska målen uppnås med överenskommen kvalitet.

Klicka här för att läsa mer om tjänsten och ansöka direkt!

Sista ansökningsdag är 2018-04-30.

 
2018-04-06

Valdemarsviks kommun söker kostchef

Valdemarsviks kommun söker nu en kostchef med uppdrag att leda vår kostverksamhet. Kostenheten har idag ett 20-tal medarbetare som tillagar och serverar mat till barn, elever och äldre, c:a 1 100 portioner per vardag. Tjänsten som kostchef är ny i vår kommun och är numera helt inriktad på våra kostfrågor.

Enheten levererar mat till alla förskolor, skolor och äldreboenden. Som kostchef ansvarar du för den löpande produktionen, för enhetens ekonomi och för att utveckla verksamheten. Kostens betydelse för hälsan är väl känt och en viktig del för folkhälsan. Måltidens utformning och kvalitet är en annan viktig faktor för vårt välmående. Valdemarsviks kommun har under flera år satsat på hög livsmedelskvalitet med ekologiska och närproducerade varor. Vi kommer också att under de kommande åren satsa på renovering av våra kök, vilket ger oss nya förutsättningar för vårt utvecklingsarbete.

Klicka här för att läsa mer om tjänsten och ansöka direkt!

Sista ansökningsdag är 2018-04-29.


2018-03-05

Västerås stad söker avdelningschef till restaurangenheten

Som avdelningschef på restaurangenheten får du möjlighet att leda stolta och skickliga medarbetare. Vår ambition är att ligga i framkant när det gäller offentlig gastronomi på nationell nivå. Välkommen med din ansökan.

Nu söker vi dig som är en kommunikativ och tydlig ledare. Som avdelningschef på restaurangenheten ansvarar du för drygt 40 medarbetare som du leder på distans. Du har ansvar för ett område där medarbetarnas arbetsplatser är utspridda över staden. Du leder köksmästare, kockar och restaurangbiträden. För oss är det viktigt att du känner dig trygg i ditt sätt att leda och att du kan göra det med en närvaro och en tydlighet trots att du inte är på plats.

Klicka här för att läsa mer om tjänsten och ansöka direkt!

Sista ansökningsdag är 2018-03-14.


2018-02-19

Tranemo kommun söker enhetschef kost

Drömmer du om att arbeta som ledare för en kostverksamhet där fokus ligger på kvalitet, utveckling och glädje både för gäster och medarbetare? Drömmer du vidare om att arbeta i ett gemensamt ledarskap där du och en kollega tillsammans jobbar med alla frågor och får era verksamheter att blomstra?

Du erbjuds en stimulerande arbetsplats där vi tillsammans arbetar för att uppfylla vårt övergripande uppdrag - servera goda, näringsrika och varierade måltider i förskola, skola och äldreomsorg. Du arbetar under områdeschef kost där du bland annat ansvarar för våra kockar och köksbiträden. Som personalansvarig chef har du arbetsplatsträffar, medarbetar- och lönesamtal. Du är också med och ansvarar för och utvecklar vår matsedel och recept i vårt kostdatasystem Matilda.

Klicka här för att läsa mer om tjänsten och ansöka direkt!

Sista ansökningsdag är 2018-03-04.


2018-02-16

Sundsvalls kommun söker kostekonom till Mat & Måltider

Vi söker dig som vill bidra till måltidsglädje i Sundsvalls kommun. Vill du arbeta med livsmedelsupphandling och bidra till en hållbar offentlig måltidshantering, då är detta ett arbete för dig!

Sundsvalls Mat & Måltider står för den offentliga gastronomin i Sundsvalls kommun. Vi brinner för våra måltider till barn, ungdomar och äldre. Det är viktigt för oss att bjuda på det lilla extra och sätta guldkant på tillvaron för våra matgäster.

Nu söker vi dig som tillsammans i vårt engagerade team vill fortsätta utveckla vår måltidsverksamhet.

Klicka här för att läsa mer om tjänsten och ansöka direkt!

Sista ansökningsdag är 2018-03-11.


Permalänk till denna artikel: http://www.kostochnaring.se/aktuellt/jobbannonser