↑ Tillbaka till Aktuellt

Skriv ut detta Sida

Jobbannonser

Jobbannonser

Här hittar du aktuella och tidigare jobbannonser från måltidsorganisationer över hela Sverige.
Är din organisation intresserad av att synas med er jobbannons här på kostochnaring.se och i föreningens Facebookgrupp? Skicka ett kort mail till oss så återkommer vi omgående.

Aktuella jobbannonser:Just nu finns inga lediga tjänster.

 

Tidigare jobbannonser:


2018-03-05

Västerås stad söker avdelningschef till restaurangenheten

Som avdelningschef på restaurangenheten får du möjlighet att leda stolta och skickliga medarbetare. Vår ambition är att ligga i framkant när det gäller offentlig gastronomi på nationell nivå. Välkommen med din ansökan.

Nu söker vi dig som är en kommunikativ och tydlig ledare. Som avdelningschef på restaurangenheten ansvarar du för drygt 40 medarbetare som du leder på distans. Du har ansvar för ett område där medarbetarnas arbetsplatser är utspridda över staden. Du leder köksmästare, kockar och restaurangbiträden. För oss är det viktigt att du känner dig trygg i ditt sätt att leda och att du kan göra det med en närvaro och en tydlighet trots att du inte är på plats.

Klicka här för att läsa mer om tjänsten och ansöka direkt!

Sista ansökningsdag är 2018-03-14.


2018-02-19

Tranemo kommun söker enhetschef kost

Drömmer du om att arbeta som ledare för en kostverksamhet där fokus ligger på kvalitet, utveckling och glädje både för gäster och medarbetare? Drömmer du vidare om att arbeta i ett gemensamt ledarskap där du och en kollega tillsammans jobbar med alla frågor och får era verksamheter att blomstra?

Du erbjuds en stimulerande arbetsplats där vi tillsammans arbetar för att uppfylla vårt övergripande uppdrag - servera goda, näringsrika och varierade måltider i förskola, skola och äldreomsorg. Du arbetar under områdeschef kost där du bland annat ansvarar för våra kockar och köksbiträden. Som personalansvarig chef har du arbetsplatsträffar, medarbetar- och lönesamtal. Du är också med och ansvarar för och utvecklar vår matsedel och recept i vårt kostdatasystem Matilda.

Klicka här för att läsa mer om tjänsten och ansöka direkt!

Sista ansökningsdag är 2018-03-04.


2018-02-16

Sundsvalls kommun söker kostekonom till Mat & Måltider

Vi söker dig som vill bidra till måltidsglädje i Sundsvalls kommun. Vill du arbeta med livsmedelsupphandling och bidra till en hållbar offentlig måltidshantering, då är detta ett arbete för dig!

Sundsvalls Mat & Måltider står för den offentliga gastronomin i Sundsvalls kommun. Vi brinner för våra måltider till barn, ungdomar och äldre. Det är viktigt för oss att bjuda på det lilla extra och sätta guldkant på tillvaron för våra matgäster.

Nu söker vi dig som tillsammans i vårt engagerade team vill fortsätta utveckla vår måltidsverksamhet.

Klicka här för att läsa mer om tjänsten och ansöka direkt!

Sista ansökningsdag är 2018-03-11.


2018-02-15

Sala kommun söker måltidschef

Vill du vara med och utveckla Sala kommuns måltidsenhet? Brinner du för att arbeta med måltidsupplevelsen, god mat lagad av närproducerade råvaror och vill bidra med ditt engagemang i en välmående enhet?

Och är du en trygg ledare som vill leda och inspirera dina medarbetare för att tillsammans skapa en kreativ och trygg arbetsmiljö? Då kan det här kan vara en tjänst för dig! Som måltidschef har du det yttersta ansvaret för verksamheten, ekonomi och personal. Du äger de strategiska frågorna och förväntas fortsatt driva utvecklingen av verksamheten utifrån ett affärsmässigt förhållningssätt. Du är ytterst ansvarig för livsmedelsupphandling. Som måltidschef ingår du i samhällsbyggnadskontorets ledningsgrupp.

Klicka här för att läsa mer om tjänsten och ansöka direkt!

Sista ansökningsdag är 2018-03-04.


2018-02-06

Hofors Kommun söker kostchef

Som kostchef har du verksamhets-, ekonomi-, personal- och arbetsmiljöansvar för kostpersonalen. Du ska vara Hofors kommuns sakkunnige i frågor kring mat och måltid.

Som kostchef ansvarar du för de riktlinjer som ligger till grund för verksamheten inom kostområdet. Du ser till att riktlinjer och rutiner för egenkontroll och annan uppföljning finns och följs. En viktig arbetsuppgift är att ansvara för upphandling och tecknande av avtal, övergripande planering och projekt.

Klicka här för att läsa mer om tjänsten och ansöka direkt!

Sista ansökningsdag är 2018-02-13.


2018-02-01

Karlskrona kommun söker avdelningschef till kostavdelningen

Drivs du av en önskan och vilja att tillsammans med medarbetare få leverera den bästa offentliga måltiden i Sverige? Då är detta ett jobb för dig!

I rollen som avdelningschef har du ett direkt personalansvar för fem enhetschefer och en systemadministratör. Inom kostavdelningen arbetar idag c:a 210 medarbetare i 63 kök som är spridda över kommunen. Vi tillagar och serverar 11 000 måltider per dag.

Vi söker dig som är en engagerad ledare, som kan inspirera och skapa arbetsglädje. Som person är du trygg och tydlig i din ledarroll.

Klicka här för att läsa mer om tjänsten och ansöka direkt!

Sista ansökningsdag är 2018-02-25.


2018-01-19

Lt i Kalmar län söker kostchef till Västerviks sjukhus

Enligt landets patienter serverar vi Sveriges bästa sjukhusmat, vilket vi är mycket stolta över. Vill du vara med och fortsätta utveckla verksamheten och vårt erbjudande?

Vår kostverksamhet ansvarar för hela måltidskedjan från tillagning till servering på våra vårdavdelningar, restauranger och caféer.

Som chef för kostverksamheten på Västerviks sjukhus leder, planerar och följer du upp arbetet och ansvarar för produktionskök, restaurang och café. Du arbetar kontinuerligt för en attraktiv arbetsplats och ett aktivt utvecklings- och förbättringsarbete.

Klicka här för att läsa mer om tjänsten och ansöka direkt!

Sista ansökningsdag är 2018-02-18.


2018-01-18

logotypen_880px

Enhetschef Måltid, Intern service, till Västra Hisingen

Området Intern Service söker nu en enhetschef som ska ansvara för och leda en del av vår måltidsverksamhet i stadsdelens kök. Som enhetschef är du direkt underställd områdeschefen och ingår i en grupp bestående av nio enhetschefer.

Du blir en av fem enhetschefer inom Måltid. Tillsammans med områdeschef, måltidschefskollegor samt medarbetare ansvarar du för en kontinuerlig utveckling av verksamheten med lyhördhet för vad beställaren förväntar sig av oss. Välkommen till en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, arbetar tillsammans och tänker nytt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Klicka här för att läsa mer om tjänsten och ansöka direkt!

Sista ansökningsdag är 2018-02-04.


2018-01-04

Landstinget i Kalmar län söker kost- administratör AIVO

I rollen som kostadministratör kommer du att ansvara för vårt kostdatasystem, AIVO by Mashie. I systemet finns all information och dokumentation om till exempel varor, måltider och kunder tillgängligt.

Du ansvarar för att systemet hålls uppdaterat med korrekt information och för att förmedla kunskapen, vilket är en förutsättning för en välfungerande kostverksamhet och välsmakande måltider utifrån patienters och kunders behov.

Klicka här för att läsa mer om tjänsten och ansöka direkt!

Sista ansökningsdag är 2018-01-21.


2017-12-06

Processägare kost och måltid, LD Dalarna

Landstingsservice söker en processägare för kost och måltid. Vi söker dig som vill vara en del av vår förändringsprocess, som med prestigelöshet, vilja och mod leder Landstingsservice in i framtiden.

Du kommer ingå i en FM-enhet vars uppgift är att med ett förvaltningsövergripande fokus koordinera och utveckla Landstingsservice servicetjänster, i syfte att främja kärnverksamheten och den totala koncernnyttan. Inom FM-enheten finns ett antal processägare för Landstingsservice huvudprocesser. Din uppgift är att aktivt leda, styra och systematiskt utveckla processen så att de strategiska målen uppnås med överenskommen kvalitet.

Klicka här för att läsa mer om tjänsten och ansöka direkt!

Sista ansökningsdag är 2017-12-22.

 

Permalänk till denna artikel: http://www.kostochnaring.se/aktuellt/jobbannonser