↑ Tillbaka till Aktuellt

Skriv ut detta Sida

Jobbannonser

Jobbannonser

Här hittar du aktuella och tidigare jobbannonser från måltidsorganisationer över hela Sverige.
Är din organisation intresserad av att synas med er jobbannons här på kostochnaring.se och i föreningens Facebookgrupp? Skicka ett kort mail till oss så återkommer vi omgående.

Aktuella jobbannonser:Distriktschef och innesäljare till Lantmännen Cerealia Foodservice

Älskar du mat och sälj och drivs av att bygga förtroendegivna relationer med kunder? Vill du arbeta för en av de ledande aktörerna inom livsmedelsbranschen? Lantmännen Cerealia Foodservice söker nu två nya medarbetare – en distriktschef till distrikt södra Sverige, och en innesäljare.

Som distriktschef hos Lantmännen Cerealia är du resultatansvarig för ditt distrikt. Du planerar och genomför besök hos befintliga kunder samt arrangerar kundprojekt och utbildningar. I rollen kommer du att arbeta med fokus på att öka försäljningen av Lantmännens produkter på liggande anbud och att dessa utvecklas över tiden. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (100%) och tillträde sker enligt överenskommelse. Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Klicka här för att läsa mer om tjänsten som distrikschef och ansöka direkt! __

Som innesäljare hos Lantmännen Cerealia har du kontakt med kommersiella och offentliga kunder. Du kommer att arbeta både med nya och befintliga kunder, presentera kampanjer och nyheter ur vårt stora sortiment. På så vis bidrar du tillsammans med dina kollegor i innesäljsteamet till att Lantmännen Cerealias försäljning utvecklas positivt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (100%) och tillträde sker enligt överenskommelse. Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Klicka här för att läsa mer om tjänsten som innesäljare och ansöka direkt!


Tidigare jobbannonser:


2017-07-06

Södersjukhuset söker köksmästare till Måltidsservice

Inom ett år ska produktionen av framtidens patientmåltider vara igång i Södersjukhusets nya tillagningskök och nu pågår för fullt det förberedande arbetet. Vill du följa med på vår spännande resa att bygga upp och implementera Södersjukhusets nya måltidskoncept?

Sjukhusets mål är att maten och måltiderna ska vara en del av vården och en av dagens höjdpunkter för våra patienter. Detta når vi genom en ökad valfrihet, tillgänglighet och hög kvalitet på råvaror och färdig produkt. Södersjukhuset arbetar ständigt med att minska klimatpåverkan och för Södersjukhuset innebär det att arbeta med hållbara måltider i alla led. Vi söker efter en köksmästare som har ett brinnande intresse för mat och måltider, som ser helheten runt förädling av råvaror gällande både smak, utseende, kvalité och innovation.

Klicka här för att läsa mer om tjänsten och ansöka direkt!

Sista ansökningsdag är 2017-08-14.

 
2017-06-28

RISE söker verksamhetsledare till Skolmatsakademin

Skolmatsakademin är ett regionalt kunskapsnätverk inom Västra Götaland som har funnits sedan 2006. Nätverkets mål är att genom olika typer av kunskapshöjande initiativ, utvecklingsinriktade projekt och kommunikativa insatser, främja skolmåltiden och goda matvanor i skolan. Vi vill förmedla en positiv attityd till dagens moderna skollunch och samtidigt öka kunskapen om hur valet av livsmedel påverkar vår hälsa och miljö.

Den som ska vara verksamhetsledare på Skolmatsakademin måste ha stort engagemang för skolmåltiden och personerna som varje dag runt om i Västra Götaland jobbar med våra goda, näringsriktiga och miljöanpassade måltider. Du behöver ha kunskap om området, vara kommunikativ, kunna planera och arbeta strukturerat och inte minst ha en god samarbetsförmåga. I rollen är det viktigt att vara lyhörd för kommunernas utvecklingsbehov. Placeringsort Göteborg. Tjänsten är tillsvidare på heltid, tillträde snarast efter överenskommelse.

Klicka här för att läsa mer om tjänsten och ansöka direkt!

Sista ansökningsdag är 2017-08-13.


2017-06-19

Kostekonom till Måltidsservice, Jönköping

Som kostekonom är du systemansvarig för regionens kostdataprogram och kontorsansvarig för köket på länssjukhuset Ryhov. Våra gäster är såväl patienter, som anställda, besökare, konferensgäster och skolungdomar.

Vi vill att du har hjärtat i maten och att du gillar utveckling då vi jobbar med ständiga förbättringar såsom godare mat, minskat matsvinn och med målet att öka andelen ekologiska varor.

Klicka här för att läsa mer om tjänsten och ansöka direkt!

Sista ansökningsdag är 2017-08-13.


2017-05-11

 

Måltidsutvecklare till omsorgsförvaltningen

Som måltidsutvecklare i Alvesta kommun har du funktionsansvar för förvaltningens måltidsverksamhet med ansvar för måltidsverksamhetens kvalitetsarbete. Detta innebär utveckling av arbetsmetoder som matlagningsmetoder, att säkerställa livsmedelskvaliteten och att system finns för egenkontroll.

Alvesta kommun, med cirka 20 000 invånare är södra Sveriges mittpunkt. Vår utgångspunkt är lokalt boende med globala möjligheter. Här finns bra boendemiljöer med närhet till såväl stad som landsbygd och rika möjligheter till en aktiv fritid. En traditionell kommun med spännande utmaningar tillsammans med fantastiska möjligheter. Vill du vara med på våran resa?

Klicka här för att läsa mer om tjänsten och ansöka direkt!

Sista ansökningsdag är 2017-05-31.


2017-05-10

Kils kommun söker två kökschefer, 100 %

Söker du ett samhällsviktigt arbete där du får stor användning av din kompetens och din personliga yrkesutveckling tillsammans med andra? Vill du arbeta på en arbetsplats med god stämning, variationsrik vardag och samtidigt ha en nära kontakt med inspirationsgivande kunder? Då ska du söka dig till oss!

Kostenheten är i dag organiserad under Kommunledningskontoret. Kostenheten har 34 medarbetare. Varje dag lagar tillagningsköken c:a 2 800 måltider till förskola, skola och äldreomsorg. Det lagas även frukost, mellanmål till förskola, fritids och äldreomsorg. Hos oss finns en ständig strävan efter härlagad och hemlagad mat med hög kvalitet på råvarorna – tillagande och serverade med kunskap och kärlek. Våra måltider ska vara goda, säkra, näringsrika och uppfylla våra matgästers behov. Vi söker nu två drivna och engagerade kökschefer med fokus på att ge den allra bästa service till våra kunder/gäster. Som kökschef kommer du att arbeta direkt under kostchefen. Vi söker dig som är utbildad kock med flera års erfarenhet inom restaurang och/eller storkök.
  • Kökschef 1: Verksamhets- och personalansvar för Sannerudsköket
  • Kökschef 2: Verksamhets- och personalansvar för övriga 9 kök

Klicka här för att läsa mer om tjänsterna och ansöka direkt!

Sista ansökningsdag är 2017-05-22.

 
2017-02-28

Södersjukhuset söker kostchef

Inom ett år ska produktionen av framtidens patientmåltider vara igång i Södersjukhusets nya tillagningskök och nu pågår för fullt det förberedande arbetet. Vill du följa med på vår spännande resa att bygga upp och implementera Södersjukhusets nya måltidskoncept? I det arbetet ingår att rekrytera nya medarbetare och att effektivisera flöden och logistik inom området.

Sjukhusets mål är att maten och måltiderna ska vara en del av vården och en av dagens höjdpunkter för våra patienter. Detta når vi genom en ökad valfrihet, tillgänglighet och hög kvalitet på råvaror och färdig produkt. Södersjukhuset arbetar ständigt med att minska klimatpåverkan och för oss innebär det att arbeta med hållbara måltider i alla led. Sjukhuset samarbetar med matkreatören Markus Aujalay och en del av hans uppdrag är att i samarbete med den nya organisationen ta fram menyer till våra patienter. Vi söker nu efter en ledare som har ett brinnande intresse för mat och måltider och som vill vara chef för den nya sektionen Måltidsservice.

Klicka här för att läsa mer om tjänsten och ansöka direkt!

Sista ansökningsdag är 2017-03-27.

 
2017-01-26

 

Landstinget Västernorrland söker enhetschef till Sollefteå

Är du en lyhörd ledare med ett brinnande intresse för kost och näring? Då är du helt rätt för oss på Landstinget Västernorrland! Vi söker nu en enhetschef till kök och restauranger med placering i Sollefteå.

Du drivs av att utveckla dina medarbetare och verksamheten samt trivs i en roll där du får arbeta självständigt och se saker ur ett helhetsperspektiv. Vi ser fram emot din ansökan!

Klicka här för att läsa mer om tjänsten och ansöka direkt!

Sista ansökningsdag är 2017-02-13.


2017-01-23

Kramfors kommun söker kostchef

Vi söker en kostchef som är intresserad av ett fritt och stimulerande arbete med övergripande verksamhets-, ekonomi-, personal-, och arbetsmiljöansvar för kostenhetens alla 17 tillagnings- och 23 mottagningskök.

Till din hjälp får du 60 kockar, som i sin tur leds av två härliga kökschefer, en vass kostekonom och en legitimerad dietist. I Kramfors kommun arbetar vi för en hållbar utveckling  med ambition att utveckla vårt samarbete med lokala producenter. Klicka här för att följa oss på Kostenheten på Facebook. 

Klicka här för att läsa mer om tjänsten och ansöka direkt!

Sista ansökningsdag är 2017-02-05.


2017-01-13

Uppsala kommun söker enhetschef till Måltidsservice

Välkommen till Uppsala kommun! Hos oss får du 13 000 kollegor inom 200 olika yrken. Varje dag jobbar vi för Uppsalas kommuninvånare: Vi lär barn att läsa, vårdar äldre, sopar gatorna, planerar fler bostäder och mycket mer. Kom och jobba med oss och få en hel kommun att fungera. Du är med och skapar ett mer rättvist och jämställt Uppsala för alla, oavsett behov och bakgrund. Det du gör på jobbet gör skillnad för någon annan.

Måltidsservice är en av Sveriges största etablerade kommunala måltidsfunktioner. Vi lagar mat till köksenheter inom förskola, grundskola, gymnasieskola och äldreomsorg. Vi driver även fler seniorrestauranger och erbjuder catering till möten och event. Måltidsservice har som mål att erbjuda en trygg, säker och smidig måltidsservice och ett professionellt bemötande årets alla dagar. Vi har ambitiösa hållbarhetsmål där målsättningen bland annat är att all mat ska vara ekologisk 2023. Vi ingår i kommunens förvaltning Teknik och Service som är kommunens interna leverantör av varor och tjänster. Uppsala var 2016 nominerade i inte mindre än sex kategorier i årets White Guide Junior. Vi tilldelades bland annat andrapris som Årets skolmatskommun. Samma placering blev det för en av våra skolor i årets Skolmatsgastro. Vi söker nu dig som vill vara med och fortsätta utveckla måltidsservice!

Klicka här för att läsa mer om tjänsten och ansöka direkt!

Sista ansökningsdag är 2017-01-29.


2016-11-25

rs_webb

Områdeschef till Affärsområde Måltider, Lund

Drivs du av att leda och inspirera personal, samt att se dem och er verksamhet utvecklas? Då kan det här vara en tjänst för dig!

Till Affärsområde Måltider söker vi nu en drivande och engagerad områdeschef för verksamhet i egen regi. Du har ansvar för verksamhet, ekonomi och personal för fem produktionskök med sex stycken enhetschefer direktrapporterande till dig. Du kommer att ingå i affärsområdets ledningsgrupp. Tjänstens placeringsort är Lund men du kommer att ha alla de aktuella enheternas orter som ditt arbetsfält. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Klicka här för att läsa mer om tjänsten och ansöka direkt!

Sista ansökningsdag är 2016-12-07.


Permalänk till denna artikel: http://www.kostochnaring.se/aktuellt/jobbannonser